Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aydın'da Yangın, Aydın'da korkutan yangın - Manşet Aydın - Aydın'da 2020 yılında 68 orman yangını meydana geldi.

Aydın'da Yangın, Aydın'da korkutan yangın - Manşet Aydın - Aydın'da 2020 yılında 68 orman yangını meydana geldi.. Aydın'da gece yarısı çıkan yangın korkuttu. Telaşa kapılmadan çevrede yangın ihbar düğmesi varsa ona basılmalıdır Kırkışık mahallesi'nde zeytin ağaçlarının bulunduğu dağlık alanda henüz. Aydın'da yangın ile ilgili haberler, son dakika aydın'da yangın haber ve gelişmeleri. Aydın'da yangınlara karşı tedbirler sürüyor.

Aydın'ın söke ilçesinde geri dönüşüm deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Aydın'da yangın aydın'ın didim ilçesindeki makilik alanda çıkan yangında 80 dekar makilik alanda zarar oluştu. İtfaiye ekipler yangına hızla müdahale etti. Kırkışık mahallesi'nde zeytin ağaçlarının bulunduğu dağlık alanda henüz. Aydın'da yangınlara karşı tedbirler sürüyor.

Aydın'da pamuk alım deposunda yangın
Aydın'da pamuk alım deposunda yangın from d.nazillihavadis.com
Telaşa kapılmadan çevrede yangın ihbar düğmesi varsa ona basılmalıdır İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay, bugün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Aydın'da yangın ile ilgili haberler, son dakika aydın'da yangın haber ve gelişmeleri. Kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Aydın'ın efeler ilçesi i̇mamköy mevkisinin üst kesimlerinde zeytin ve incir ağaçlarının bulunduğu arazide henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Aydın çine ilçesi akçaova mahallesi gökbel dağında orman yangını çıktı. (abdurrahman firat) karpuzlu'da müstakil evde yangın çıktı.

Kırkışık mahallesi'nde zeytin ağaçlarının bulunduğu dağlık alanda henüz.

Aydın i̇tfaiyesi, 'geldiğimizde yangın kısa sürede büyümüş ve özellikle güney kısmında yoğunlaşmıştı. Aydın çine ilçesi akçaova mahallesi gökbel dağında orman yangını çıktı. Yangın çetikçi, yenidoğan mahallelerini tehdit ederken 50 hanenin tahliye edildiği belirtildi. İtfaiye ekipler yangına hızla müdahale etti. Aydın polisevi'nde çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı. Olay, bugün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi. Kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Aydın büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığı ekiplerinin müdahele ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. Aydın'ın efeler ilçesinde bir ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Telaşa kapılmadan çevrede yangın ihbar düğmesi varsa ona basılmalıdır Alınan bilgiye göre ambarda saat 23.15 sularında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin. Memleket partisi nazilli'de kongreye gidiyor.

Evin tamamen küle döndüğü yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. Aydın'da yangın aydın'ın didim ilçesindeki makilik alanda çıkan yangında 80 dekar makilik alanda zarar oluştu. (abdurrahman firat) karpuzlu'da müstakil evde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Kıraathanede başlayan yangın hızla büyüdü.

Aydın'da Çıkan Yangın 2 Evi Kullanılamaz Hale Getirdi
Aydın'da Çıkan Yangın 2 Evi Kullanılamaz Hale Getirdi from d.nazillihavadis.com
Aydın'da yangın ile ilgili haberler, son dakika aydın'da yangın haber ve gelişmeleri. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. Ambalaj ve kolilerin olduğu yerde daha çok yoğun ateş başlamıştı. Kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Aydın efeler'de selçuk ecza deposunda çıkan yangında, 8 kişi dumandan etkilendi. Aydın i̇tfaiyesi, 'geldiğimizde yangın kısa sürede büyümüş ve özellikle güney kısmında yoğunlaşmıştı. Aydın tepecik mahallesi'nde samanlıktaçıkan yangın korkuttu. Memleket partisi nazilli'de kongreye gidiyor.

Aydın'ın efeler ilçesi i̇mamköy mevkisinin üst kesimlerinde zeytin ve incir ağaçlarının bulunduğu arazide henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Aydın'da yangın aydın'ın didim ilçesindeki makilik alanda çıkan yangında 80 dekar makilik alanda zarar oluştu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Aydın'ın efeler ilçesinde bir binanın bodrum katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın hem apartman, hem de mahalle sakinlerinde. Aydın'ın çine ilçesinde zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede çıkan yangında 3 hektar alan zarar gördü. Alınan bilgiye göre ambarda saat 23.15 sularında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin. Aydın'ın efeler ilçesi i̇mamköy mevkisinin üst kesimlerinde zeytin ve incir ağaçlarının bulunduğu arazide henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Elektrikten çıktığı öğrenilen yangında, maddi hasar meydana geldi. Alınan bilgiye göre, girne mahallesindeki selçuk ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Aydında yangın aydın'da makilik alanda yangın çıktı. Aydın'ın söke ilçesinde ovacık mevkiindeki ormanlık alanda başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa. Aydın'da 2020 yılında 68 orman yangını meydana geldi. Aydın'ın söke ilçesinde geri dönüşüm deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Aydın'ın nazilli ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre ambarda saat 23.15 sularında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Aydın da yangın ile ilgili 2 haber listeleniyor. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi.

Aydın'da yangın felaketi! Bir evde başlayan yangın ...
Aydın'da yangın felaketi! Bir evde başlayan yangın ... from iaysr.tmgrup.com.tr
Alınan bilgiye göre ambarda saat 23.15 sularında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Elektrikten çıktığı öğrenilen yangında, maddi hasar meydana geldi. Telaşa kapılmadan çevrede yangın ihbar düğmesi varsa ona basılmalıdır Aydın'ın efeler ilçesinde bir binanın bodrum katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın hem apartman, hem de mahalle sakinlerinde. Aydın efeler'de selçuk ecza deposunda çıkan yangında, 8 kişi dumandan etkilendi. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi. Yangın çetikçi, yenidoğan mahallelerini tehdit ederken 50 hanenin tahliye edildiği belirtildi.

İtfaiye ekipler yangına hızla müdahale etti.

Aydın'ın efeler ilçesinde bir ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Evin tamamen küle döndüğü yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Aydın'ın çine ilçesinde zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede çıkan yangında 3 hektar alan zarar gördü. İhbar üzerine bölgeye aydın orman i̇şletme müdürlüğü. Aydın'ın söke ilçesinde ovacık mevkiindeki ormanlık alanda başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa. Memleket partisi nazilli'de kongreye gidiyor. Aydın'da yangınlara karşı tedbirler sürüyor. Yangın çetikçi, yenidoğan mahallelerini tehdit ederken 50 hanenin tahliye edildiği belirtildi. Didim'de makilik alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan yangını söndürmek için itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf ediyor. Gıda fabrikası cayır cayır yanıyor. Kıraathanede başlayan yangın hızla büyüdü. Aydın tepecik mahallesi'nde samanlıktaçıkan yangın korkuttu.

Ambalaj ve kolilerin olduğu yerde daha çok yoğun ateş başlamıştı aydın yangın. Olay, bugün saat 18.30 sıralarında meydana geldi.