Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτια Βυρωνασ : ΕΚΤΑΚΤΟ: ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ! ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ... : Ακόμη μία φωτιά είναι σε εξέλιξη τώρα στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή.

Φωτια Βυρωνασ : ΕΚΤΑΚΤΟ: ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ! ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ... : Ακόμη μία φωτιά είναι σε εξέλιξη τώρα στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή.. Καλύτερη εικόνα από το πύρινο μέτωπο στη νέα αλμυρή (pics). Μεγάλη φωτιά στον καρέα, οι πρώτες εικόνες (pics & vids). Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες στην περιοχή νέα αλμυρή. Η φωτιά έσβησε και μάλλον θα τα επιστρέψουμε στο καταφύγιο πιο μετά. Μία ακόμη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη, στην αττική, σε δασική…

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στον καρέα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στον βύρωνα. Η φωτιά έσβησε και μάλλον θα τα επιστρέψουμε στο καταφύγιο πιο μετά. Ωστόσο εξακολουθούν να γίνονται ρίψεις από αέρος, στο σημείο βρίσκονται. Μεγάλη φωτιά στον καρέα, οι πρώτες εικόνες (pics & vids).

Φωτιά τώρα: Σε εξέλιξη πυρκαγιά στον Υμηττό - Σε συναγερμό ...
Φωτιά τώρα: Σε εξέλιξη πυρκαγιά στον Υμηττό - Σε συναγερμό ... from www.thepressroom.gr
Ωστόσο εξακολουθούν να γίνονται ρίψεις από αέρος, στο σημείο βρίσκονται. Φωτιά σε διαμέρισμα στον βύρωνα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στον καρέα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς προχώρησε σε έκτακτες ανακοινώσεις στις 17:15 για τη μεγάλη φωτιά σε σταμάτα και ροδόπολη. Μία ακόμη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη, στην αττική, σε δασική… Η φωτιά έσβησε και μάλλον θα τα επιστρέψουμε στο καταφύγιο πιο μετά. Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα φωτιά και στην σταμάτα. Σε συναγερμό τέθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, λίγο μετά τις 11.30, καθώς φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή του υμηττού, απέναντι.

Φωτιά σε διαμέρισμα στον βύρωνα.

Μεγάλη αντιπαράθεση προέκυψε το τελευταίο διάστημα μεταξύ της κυβέρνησης και του. Καλύτερη εικόνα από το πύρινο μέτωπο στη νέα αλμυρή (pics). Υπό έλεγχο τέθηκε νωρίς το μεσημέρι η φωτιά που ξέσπασε στο λόφο αράπη στην περιοχή θεοτοκοπούλου και κρυστάλλη από άγνωστη αιτία, όπως αναφέρει ο δήμος βύρωνα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στο βύρωνα, στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα φωτιά και στην σταμάτα. Φωτιά σε διαμέρισμα στον βύρωνα. Σε συναγερμό τέθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, λίγο μετά τις 11.30, καθώς φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή του υμηττού, απέναντι. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς προχώρησε σε έκτακτες ανακοινώσεις στις 17:15 για τη μεγάλη φωτιά σε σταμάτα και ροδόπολη. Μεγάλη φωτιά στον καρέα, οι πρώτες εικόνες (pics & vids). Ωστόσο εξακολουθούν να γίνονται ρίψεις από αέρος, στο σημείο βρίσκονται. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στον καρέα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας Ένα αυτοκίνητο στον βύρωνα τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει , προχθές. Μήνυμα του 112 σε κατοίκους στο χωριό ρυτό να εκκενώσουν άμεσα μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στον βύρωνα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σε δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς προχώρησε σε έκτακτες ανακοινώσεις στις 17:15 για τη μεγάλη φωτιά σε σταμάτα και ροδόπολη. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στον καρέα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας Μεγάλη φωτιά στην άνω αλμυρή κορινθίας: Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στο βύρωνα , στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική.

Έκτακτο Δελτίο: Φωτιά σε εξέλιξη στον Βύρωνα | OPEN TV
Έκτακτο Δελτίο: Φωτιά σε εξέλιξη στον Βύρωνα | OPEN TV from s.tvopen.gr
Η φωτιά καίει δασική έκταση και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της πυροσβεστικής, στην η φωτιά έχει ελεγχθεί. Η φωτιά έσβησε και μάλλον θα τα επιστρέψουμε στο καταφύγιο πιο μετά. Ο ίδιος αποκάλυψε πως έγιναν 4 προσαγωγές. Μεγάλη αντιπαράθεση προέκυψε το τελευταίο διάστημα μεταξύ της κυβέρνησης και του. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στον βύρωνα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σε δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση. Μία ακόμη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη, στην αττική, σε δασική… Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στον καρέα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας Καλύτερη εικόνα από το πύρινο μέτωπο στη νέα αλμυρή (pics).

Μία ακόμη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη, στην αττική, σε δασική…

Ωστόσο εξακολουθούν να γίνονται ρίψεις από αέρος, στο σημείο βρίσκονται. Μεγάλη φωτιά στην άνω αλμυρή κορινθίας: Σε συναγερμό τέθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, λίγο μετά τις 11.30, καθώς φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή του υμηττού, απέναντι. Η φωτιά έσβησε και μάλλον θα τα επιστρέψουμε στο καταφύγιο πιο μετά. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στο βύρωνα , στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Μία ακόμη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη, στην αττική, σε δασική… Μεγάλη φωτιά στον καρέα, οι πρώτες εικόνες (pics & vids). Φωτιά στο λόφο αράπη στον βύρωνα. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες στην περιοχή νέα αλμυρή. Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα φωτιά και στην σταμάτα. Ο ίδιος αποκάλυψε πως έγιναν 4 προσαγωγές. Η φωτιά καίει δασική έκταση και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της πυροσβεστικής, στην η φωτιά έχει ελεγχθεί. Υπό έλεγχο τέθηκε νωρίς το μεσημέρι η φωτιά που ξέσπασε στο λόφο αράπη στην περιοχή θεοτοκοπούλου και κρυστάλλη από άγνωστη αιτία, όπως αναφέρει ο δήμος βύρωνα.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στον βύρωνα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σε δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά καίει δασική έκταση και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της πυροσβεστικής, στην η φωτιά έχει ελεγχθεί. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στο βύρωνα , στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στον καρέα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας Ένα αυτοκίνητο στον βύρωνα τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει , προχθές.

ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ: 8/5 Η ΑΝΑΒΛΗΘΕΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ...
ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ: 8/5 Η ΑΝΑΒΛΗΘΕΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ... from 3.bp.blogspot.com
Η φωτιά καίει δασική έκταση και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της πυροσβεστικής, στην η φωτιά έχει ελεγχθεί. Η φωτιά έσβησε και μάλλον θα τα επιστρέψουμε στο καταφύγιο πιο μετά. Ο ίδιος αποκάλυψε πως έγιναν 4 προσαγωγές. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες στην περιοχή νέα αλμυρή. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στον καρέα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας Μία ακόμη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη, στην αττική, σε δασική… Μεγάλη φωτιά στον καρέα, οι πρώτες εικόνες (pics & vids). Καλύτερη εικόνα από το πύρινο μέτωπο στη νέα αλμυρή (pics).

Υπό έλεγχο τέθηκε νωρίς το μεσημέρι η φωτιά που ξέσπασε στο λόφο αράπη στην περιοχή θεοτοκοπούλου και κρυστάλλη από άγνωστη αιτία, όπως αναφέρει ο δήμος βύρωνα.

Καλύτερη εικόνα από το πύρινο μέτωπο στη νέα αλμυρή (pics). Φωτιά στο λόφο αράπη στον βύρωνα. Μία ακόμη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη, στην αττική, σε δασική… Μεγάλη αντιπαράθεση προέκυψε το τελευταίο διάστημα μεταξύ της κυβέρνησης και του. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στο βύρωνα , στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Η φωτιά καίει δασική έκταση και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της πυροσβεστικής, στην η φωτιά έχει ελεγχθεί. Σε συναγερμό τέθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, λίγο μετά τις 11.30, καθώς φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή του υμηττού, απέναντι. Ακόμη μία φωτιά είναι σε εξέλιξη τώρα στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα φωτιά και στην σταμάτα. Ένα αυτοκίνητο στον βύρωνα τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει , προχθές. Μεγάλη φωτιά στον καρέα, οι πρώτες εικόνες (pics & vids). Μήνυμα του 112 σε κατοίκους στο χωριό ρυτό να εκκενώσουν άμεσα μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Ωστόσο εξακολουθούν να γίνονται ρίψεις από αέρος, στο σημείο βρίσκονται.